MediaTek confirmă faptul că lucrează la un procesor real 8 core

982 ori
<b>MediaTek confirmă faptul că lucrează la un procesor real 8 core</b>știm cu toții că procesoarele big.LITTLE de la Samsung, cele care aparent sunt 8 core sunt de fapt setupuri dual quad core, câte o serie quad core funcționând pe rând. Ei bine, MediaTek a început să lucreze cu ceva vreme în urmă la un procesor...

știm cu toții că procesoarele big.LITTLE de la Samsung, cele care aparent sunt 8 core sunt de fapt setupuri dual quad core, câte o serie quad core funcționând pe rând. Ei bine, MediaTek a început să lucreze cu ceva vreme în urmă la un procesor real 8 core, iar astăzi îl confirmă.

Din păcate nu primim și specificații pentru noul chipset, în afara faptului că acest CPU va fi tactat la 2 GHz și că va sosi în jurul lunii noiembrie. Printre companiile care ar trebui să beneficieze de acest chip se număra Xiaomi, Meizu și Oppo, dacă ne luăm după scurgeri de informații și popularitatea recentă a acestor branduri.

în acest moment avem și noi un terminal cu un CPU MediaTek quad core în teste, tableta ASUS MeMo Pad HD 7. Mediatek pare a fi alegerea accesibilă pentru marii producători de device-uri și aștept cu nerăbdare și primele benchmark-uri care să pună la bătaie un Mediatek 8 core cu un Tegra 4 sau Exynos 5 Octa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×