Xiaomi Mi 6x este menționat online; vedem un presupus accesoriu destinat telefonului

980 ori
<b>Xiaomi Mi 6x este menționat online; vedem un presupus accesoriu destinat telefonului</b>Cei de la Xiaomi au adus în acest an pe piață și smartphone-ul Xiaomi Mi 5X, un telefon ce mai târziu a primit și o variantă cu Android One. Acum pe final de an ajuns online și primele menționări ale succesorului său, model numit

Vara acestui an a sosit în tolbă și cu lansarea smartphone-ul Xiaomi Mi 5x, un telefon de buget care mai târziu a ajuns să primească și o versiune cu Android One la bord, cea pe care am testat-o și noi și pe care publicul o apreciază atât de mult grație raportului preț-specificații. Acum pe finalul lui 2017 auzim și primele vești despre succesorul acestui terminal și anume Mi 6x care și-a făcut apariția online.

Pe platforma de leak-uri Slashleaks.com tocmai ce a fost postată o fotografie în care putem vedea o presupusă husă destinată lui Xiaomi Mi 6x. Este încă devreme să considerăm această scăpare drept una credibilă, dar în cazul în care accesoriul va arăta astfel atunci avem parte de ceva schimbări la nivel de look.

În vreme ce scanner-ul de amprente rămâne la posturi în spate, vedem cum camera duală este acum plasată vertical în colțul de sus fix precum avem în cazul lui iPhone X. La prima vedere par a se păstra porturile 3.5 mm și cel USB Type-C. Ca dimensiuni nu se remarcă creșteri serioase, semn că am putea beneficia tot de un ecran cu diagonala de 5.5 inch.

Așteptăm acum și alte informații dacă tot s-a deschis sezonul de leak-uri!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×