Varianta de buget a lui HTC U11 va sosi până la final de an; se numește HTC U11 Life

1.192 ori
<b>Varianta de buget a lui HTC U11 va sosi până la final de an; se numește HTC U11 Life</b>Taiwanezii de la HTC au luat seama de succesul lui U11 și aparent pregătesc și lansarea unei versiuni de buget care va păstra conceptul de interacțiune prin strângerea telefonului, Edge Sense. Produsul se va numi HTC U11 Life și avem aici de-a face

Se pare că până la urmă taiwanezii de la HTC vor aduce pe piață o variantă mai accesibilă a lui U11, terminal cunoscut sub numele de cod Ocean life. Apare astăzi în ecuație ideea unei lansări până la final de an și aflăm că produsul va ajunge la vânzare drept HTC U11 Life. Ne așteptăm așadar la dotări upper mid-range și aparent la păstrarea modalității de interacțiune prin gesturi de strângere Edge Sense.

Apare și o presupusă randare a acestui telefon pe care o vedeți mai sus, imagine ce dezvăluie un look similar variantei flagship cu aceleași margini inferioare și superioare generoase. Potrivit leak-urilor de astăzi vom primi o cameră foto principală de 16 megapixeli în spate, o cameră frontală tot de 16 megapixeli și un display de 5.2 inch cu rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli).

Butonul home găzduiește un scanner de amprente și din păcate procesorul ales pentru acest handset va fi unul Qualcomm Snapdragon 630 și nu puternicul SD660 despre care am tot auzit laude. Nu se știe cât RAM vom primi aici, dar un lucru este clar, acela că telefonul aduce 32 GB stocare și slot microSD. HTC U11 Life aduce și certificare IP67 și o pereche de căști HTC USonic la pachet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×