Iată cele 3 module disponibile pentru Moto Z și Moto Z Force; difuzor stereo, proiector și baterie externă

5.916 ori
<b>Iată cele 3 module disponibile pentru Moto Z și Moto Z Force; difuzor stereo, proiector și baterie externă</b>Un feature important regăsit pe noile smartphone-uri Motorola Moto Z și Moto Z Force este acel port magnetic special, unul prin care se pot conecta diverse module la terminal. Pentru început există trei astfel de module, printre acestea regăsindu-se

Pe lângă dotările high-end, noile smartphone-uri Motorola Moto Z și Moto Z Force ne-au atras atenția și prin portul magnetic aflat pe spate - modalitate prin care se pot atașa diverse module speciale. Aceste accesorii despre care vorbim fac parte din programul Moto Mods, și vin să aducă noi funcționalități dispozitivelor proaspăt dezvăluite de către compania chineză Lenovo. Pentru moment există 3 astfel de capace speciale, dar pe viitor numărul ar putea crește și prin intervenția dezvoltatorilor.

InstaShare Projector

Un prim modul prezentat de către Lenovo a fost Insta Share Projector - un mini proiector ce a fost integrat într-o carcasă destul de compactă ținând cont de tehnologia ce ni se pune la dispoziție. Acest accesoriu va proiecta imagini și clipuri video pe o suprafață de până la 70 inch, iar la interior există și o baterie proprie ce promite 60 minute de proiecție fără ca acumulatorul telefonului să piardă din energie. Avem parte și de un kickstand special ce ne permite afișarea imaginilor în orice unghi.

JBL SoundBoost

După cum vă puteți da seama încă din denumirea sa, avem de-a face cu un modul special creat pentru iubitorii de muzică. Este vorba despre un accesoriu care beneficiază de două difuzoare stereo cu tehnologie JBL Audio. Există și aici o baterie dedicată de 1000 mAh care va oferi energia necesară pentru a menține distracția în toi la un party. Accesoriul vine cu un kickstand și va sosi comercial din această toamnă alături de noile smartphone-uri.

Incipio offGRID

Nu în ultimul rând primim un modul ceva mai obișnuit, și anume un accesoriu baterie externă ce va oferi o autonomie de până la 22 ore pentru smartphone-ul nostru. Aflați faptul că există și numeroase capace de schimb cu diferite texturi din care vom putea alege, printre acestea numărându-se modele cu inserții din piele, lemn de stejar, sau nylon.

Lenovo dorește să aducă pe piață mai multe module de acest tip pe viitor, și de aceea apelează la dezvoltatori. Cele mai inedite proiecte vor fi preminate direct de către compania chineză dintr-un buget de 1 milion de dolari pus la bătaie. De asemenea, producătorul ține să menționeze că aceste accesorii vor fi compatibile și cu următoarele generații de smartphone-uri Moto Z - un lucru bun de luat în calcul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×