Noul Moto X e gata de noi precomenzi Începând cu data de 16 septembrie, Împreună cu un nou val de modele Moto 360

753 ori
<b>Noul Moto X e gata de noi precomenzi Începând cu data de 16 septembrie, Împreună cu un nou val de modele Moto 360</b>Se pare că produsele Motorola de nouă generație, Moto 360 și noul Moto X sunt hituri, ele având deja nevoie de o reaprovizionare de stoc și un al doilea val de precomenzi. Aparent Moto 360 ar fi epuizat primul stoc și acum e gata de noi modele...

Se pare că produsele Motorola de nouă generație, Moto 360 și noul Moto X sunt hituri, ele având deja nevoie de o reaprovizionare de stoc și un al doilea val de precomenzi. Aparent Moto 360 ar fi epuizat primul stoc și acum e gata de noi modele oferite la precomandă pe Motorola.com, că și modele Moto X 2014.

Ofertă e disponibilă pe Motorola.com și cantitățile sunt limitate. Ceasul Moto 360 va funcționa doar în tandem cu un handset Android, cu o versiune de OS de la 4.3 în sus. Noul Moto X e promovat că terminalul perfect de pairing cu deja celebrul ceas circular, care poate fi cumpărat la 250 de dolari aici.

Noul Moto X e gata de noi precomenzi Începând cu data de 16 septembrie, Împreună cu un nou val de modele Moto 360

 
Versiunea de generație nouă a lui Moto X include o ramă metalică curbată, un display Full HD de 5.2 inch, procesor Snapdragon 801, baterie de 2300 mah și o cameră de 13 MP cu suport pentru captură video 4K. Ea costa 500 de dolari in SUA deocamdata. Așteptăm cu nerăbdare aceste produse la test, pentru a vedea ce poate Motorola, compania cameleon care de fiecare data când părea depășită a renăscut în mod surprinzător.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×