Smartphone-ul Motorola Moto G va fi lansat pe 13 noiembrie; Avem și un teaser!

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.155 ori
<b>Smartphone-ul Motorola Moto G va fi lansat pe 13 noiembrie; Avem și un teaser!</b>Motorola tocmai a pornit o pagină teaser pentru viitorul său smartphone, Moto G, model care a ajuns pe web sub formă de scăpare în aceeași zi în care se lansa Nexus 5 și Android 4.4 KitKat. &nbsp; Se pare că noul terminal va fi lansat pe 13...

Motorola tocmai a pornit o pagină teaser pentru viitorul său smartphone, Moto G, model care a ajuns pe web sub formă de scăpare în aceeași zi în care se lansa Nexus 5 și Android 4.4 KitKat.

Se pare că noul terminal va fi lansat pe 13 noiembrie, deci săptămâna viitoare, iar teaserul e foarte interesant. El ne prezintă o planetă acoperită cu un port, avion, șosea și oraș și cu logo-ul Motorola în mijloc sub formă de verdeață. E posibil ca noul device să aibă funcții eco-friendly și să aibă cumva și legătura cu călătoriile, poate cu un serviciu special de turism gen Trip Advisor sau augmented reality.

@evleaks posta câteva informații despre Moto G cu zile în urmă, indicând că telefonul va sosi cu procesor quad core de 1.5 GHz, display de 4.7 inch cu rezoluție HD, 8 sau 16 GB memorie internă și o cameră de 8 megapixeli. Terminalul va avea un design similar cu Motorola Moto X, din câte am văzut în primele fotografii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×