Smartphone-ul Motorola Moto G va fi lansat pe 13 noiembrie; Avem și un teaser!

1.218 ori
<b>Smartphone-ul Motorola Moto G va fi lansat pe 13 noiembrie; Avem și un teaser!</b>Motorola tocmai a pornit o pagină teaser pentru viitorul său smartphone, Moto G, model care a ajuns pe web sub formă de scăpare în aceeași zi în care se lansa Nexus 5 și Android 4.4 KitKat. &nbsp; Se pare că noul terminal va fi lansat pe 13...

Motorola tocmai a pornit o pagină teaser pentru viitorul său smartphone, Moto G, model care a ajuns pe web sub formă de scăpare în aceeași zi în care se lansa Nexus 5 și Android 4.4 KitKat.

Se pare că noul terminal va fi lansat pe 13 noiembrie, deci săptămâna viitoare, iar teaserul e foarte interesant. El ne prezintă o planetă acoperită cu un port, avion, șosea și oraș și cu logo-ul Motorola în mijloc sub formă de verdeață. E posibil ca noul device să aibă funcții eco-friendly și să aibă cumva și legătura cu călătoriile, poate cu un serviciu special de turism gen Trip Advisor sau augmented reality.

@evleaks posta câteva informații despre Moto G cu zile în urmă, indicând că telefonul va sosi cu procesor quad core de 1.5 GHz, display de 4.7 inch cu rezoluție HD, 8 sau 16 GB memorie internă și o cameră de 8 megapixeli. Terminalul va avea un design similar cu Motorola Moto X, din câte am văzut în primele fotografii.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×