Motorola se pregateste oficial sa renunte la productia de telefoane mobile

Autor:  | Publicat în:  Motorola 815 ori
<b>Motorola se pregateste oficial sa renunte la productia de telefoane mobile</b>Va informam in legatura cu posibila decizie a celor de la Motorola de a renunta la industria telefoniei mobile, la acea vreme un zvon, dar acum o pozitie oficiala a companiei. Departamentul de telefonie al companiei a avut pierderi de 388 de milioane de...

Va informam in legatura cu posibila decizie a celor de la Motorola de a renunta la industria telefoniei mobile, la acea vreme un zvon, dar acum o pozitie oficiala a companiei.

Departamentul de telefonie al companiei a avut pierderi de 388 de milioane de dolari in ultimul trimestru, fata de cele 341 de milioane de dolari profit din aceeasi perioada a anului trecut. Motorola ar putea vinde sectiunea sa mobila sau s-ar putea intoarce la originile sale, redevenind o companie guvernamentala si o intreprindere mai oficiala decat era producatorul celebrului RAZR.

Intre timp, CEO-ul companiei, Greg Brown afirma ca specialistii producatorului incearca o recuperare a companiei, cautand talente si convingandu-i pe actionari sa inteleaga valoarea francizei. Eventualele "talente" ar putea face referire la designeri cu o noua viziune, care sa atraga destui fani ai noilor terminale, incat sa reduca pierderile companiei, redirectionand-o pe calea profitului. Adio Motorola? Vom afla in curand.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×