Produse evoMAG.ro

Motorola se pregateste oficial sa renunte la productia de telefoane mobile

Autor:  | Publicat în:  Motorola 743 ori
<b>Motorola se pregateste oficial sa renunte la productia de telefoane mobile</b>Va informam in legatura cu posibila decizie a celor de la Motorola de a renunta la industria telefoniei mobile, la acea vreme un zvon, dar acum o pozitie oficiala a companiei. Departamentul de telefonie al companiei a avut pierderi de 388 de milioane de...

Va informam in legatura cu posibila decizie a celor de la Motorola de a renunta la industria telefoniei mobile, la acea vreme un zvon, dar acum o pozitie oficiala a companiei.

Departamentul de telefonie al companiei a avut pierderi de 388 de milioane de dolari in ultimul trimestru, fata de cele 341 de milioane de dolari profit din aceeasi perioada a anului trecut. Motorola ar putea vinde sectiunea sa mobila sau s-ar putea intoarce la originile sale, redevenind o companie guvernamentala si o intreprindere mai oficiala decat era producatorul celebrului RAZR.

Intre timp, CEO-ul companiei, Greg Brown afirma ca specialistii producatorului incearca o recuperare a companiei, cautand talente si convingandu-i pe actionari sa inteleaga valoarea francizei. Eventualele "talente" ar putea face referire la designeri cu o noua viziune, care sa atraga destui fani ai noilor terminale, incat sa reduca pierderile companiei, redirectionand-o pe calea profitului. Adio Motorola? Vom afla in curand.

Huawei P9 Lite la prețul de 999 lei pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×