MOTOKRZR K1 varianta auriu-sampanie este disponibil

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.426 ori
<b>MOTOKRZR K1 varianta auriu-sampanie este disponibil</b>Iata ca producatorii nu inventeaza doar nume originale sau feature-uri ci si culori, iar modelul K1 din cadrul familiei KRZR este un bun exemplu, fiind disponibil in nuanta "auriu-sampanie" : Terminalul este acum disponibil in Taiwan si Singapore la...

Iata ca producatorii nu inventeaza doar nume originale sau feature-uri ci si culori, iar modelul K1 din cadrul familiei KRZR este un bun exemplu, fiind disponibil in nuanta "auriu-sampanie" :

Terminalul este acum disponibil in Taiwan si Singapore la pretul de 300 de dolari, dar il veti gasi si pe eBay cu mici diferente de pret. Totusi exista si o solutie mai ieftina, pentru utilizatorii mai putin pretentiosi: daca aveti deja un telefon Motorola K1 KRZR, puteti cauta (tot pe eBay din cate se pare) o fata pentru acest model in varianta aurie. Rezultatul: un look similar cu varianta MOTOKRZR K1 de mai sus, dar la un pret mai mic.

Nu va asteptati totusi sa vedeti acest terminal in Romania, deoarece este unul dintre acele telefoane destinate doar pietei asiatice. Se pare ca Motorola o ia pe urmele lui LG, si anume modelul Shine, datorita carcasei stil oglinda a lui K1. Strategia producatorului presupune o subestimare a cumparatorului, deoarece tot mai des Motorola livreaza noi ambalaje pentru aceleasi telefoane, fara noi feature-uri. Multi clienti vor prefera la un moment dat sa isi economiseasca banii pentru iPhone, in loc sa cumpere un KRZR standard cu o noua fata.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×