Motorola Moto Z2 Play: Design ultra-subţire, premium, lat

1.135 ori
<b>Motorola Moto Z2 Play: Design ultra-subţire, premium, lat</b>În marea de sandwich-uri de sticlă şi metal Motorola rămâne fidelă abordări unibody metalice, cu ceva elemente de ADN RAZR, dacă stăm să ne gândim puţin. Motorola Moto Z2 Play este un telefon cu diagonală de 5.5 inch, dar impresionează prin talia de..

În marea de sandwich-uri de sticlă şi metal Motorola rămâne fidelă abordări unibody metalice, cu ceva elemente de ADN RAZR, dacă stăm să ne gândim puţin. Motorola Moto Z2 Play este un telefon cu diagonală de 5.5 inch, dar impresionează prin talia de doar 6 mm.

Este deci cu 1 mm mai subţire decât Moto Z Play, dar mai mult şochează faptul că e cu 20 de grame mai uşor decât predecesorul său. Este totuşi destul de lung şi lat, putând fi numit un device masiv, care mă duce puţin şi cu gândul la Nexus 6. Butoanele sale laterale, deşi mici sunt destul de comode. Aderenţa este bună, iar implementarea antenelor este inedită.

Senzaţia este mai apropiată de Moto Z aici, decât de Moto Z Play, ca design combinat cu feeling. Motorola ştie să ofere personalitate terminalelor sale, în special în zona camerei principale şi a scannerului de amprente frontal. Moto Z2 Play are şi un strat protector contra stropirii la exterior, iar în spate găsim şi pinii pentru conectarea celebrelor module Moto Mods. A dispărut totuşi panoul de sticlă de pe Moto Z Play.

Telefon elegant şi cu personalitate, dar totuşi masiv pentru diagonala sa.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×