Motorola ar avea în pregătire două smartphone-uri Android One cu procesor Exynos 9610 la bord

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.002 ori
<b>Motorola ar avea în pregătire două smartphone-uri Android One cu procesor Exynos 9610 la bord</b>La scurt timp de la debutul seriei de terminale Moto G7 care au ajuns rapid la vânzare și pe piața de la noi, aflăm că Motorola mai pregătește device-uri interesante, chiar modele cu Android One la bord. În online circulă informația

La scurt timp de la debutul seriei de terminale Moto G7 care au ajuns rapid la vânzare și pe piața de la noi, aflăm că Motorola mai pregătește device-uri interesante, chiar modele cu Android One la bord. În online circulă informația referitoare la faptul că Moto lucrează la două noi smartphone-uri din zona mid-range care vor sosi la pachet cu un procesor neașteptat, un Exynos 9610.

Acest din urmă cipset este dezvoltat pe seama procesului FiNFET de 10nm și sosește cu 4 nuclee Cortex-A73 de 2.3 GHz și alte 4 nuclee Cortex-A53 de 1.6 GHz. Soluția GPU oferită este un ARM Mali-G72 și aflați că procesorul de față va ajunge curând pe smartphone-uri precum Galaxy A50.

Revenind la modelele Motorola, nu avem alte detalii despre design-ul sau dotările pe care acestea le vor oferi, dar putem specula. Mă aștept la display-uri de până la 6 inch cu rezoluții HD+ sau FHD+, 4 sau 6 GB RAM, camere duale în spate și baterii de 3000 sau 3500 mAh la pachet. Posibil să vedem același scanner de amprente integrat în spate ca pe modelele Moto G7.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×