Motorola Moto G7 este testat de FCC din nou, vine cu procesor Snapdragon 660, 4 GB RAM

993 ori
<b>Motorola Moto G7 este testat de FCC din nou, vine cu procesor Snapdragon 660, 4 GB RAM</b>Un telefon care tot apare pe masa de teste a celor de la FCC este și Motorola Moto G7, dispozitiv care a mai bifat o apariție de curând aici. Cu această ocazie aflăm că telefonul vine echipat cu un procesor Snapdragon 660 și cu

Motorola Moto G7 este probabil cel mai scăpat telefon midrange din ultimele luni şi e doar o chestiune de timp lansarea. L-am văzut deja în randări şi certificări, cu breton în formă de picătură de apă şi acum revine cu extra detalii.

Moto G7

Subliniem faptul că telefonul a ajuns la FCC la început de lună, dar atunci nu apăreau detalii oficiale despre el. Acum acestea apar şi e vorba despre faptul că are nume de cod diferite: XT1965-3 şi XT1952-2, probabil pentru operatori diferiţi. Listarea de la autoritatea americană menţionează şi un procesor Snapdragon 660, 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Avem şi o schemă care dezvăluie suportul NFC şi o cameră duală cu modul rotund în spate.

Moto G7

Nimic cu adevărat surprinzător, dacă e să fim sinceri. Avem şi GPS, WiFi dual band şi 4G LTE confirmate. Documentele indică şi că Moto G7 va sosi la nivel internaţional fără modificări prea mari de dotări. Având în vedere că Moto G6 a debutat în această primăvară, mai avem ceva de aşteptat până ce vine Moto G7, asta dacă nu e programată vreo lansare locală mai devreme, precum un debut la CES 2019 pentru publicul american.

Telefonul este aşteptat cu un ecran Full HD+ de cel puţin 5.8 inch, baterie de 3500 mAh şi camera duala de 16 MP + 5 MP. Android Pie este preinstalat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×