Se confirmă procesorul Snapdragon 845 și cei doar 4 GB RAM pentru Nokia 9 Pureview, telefonul cu 5 camere foto în spate

2.788 ori
<b>Se confirmă procesorul Snapdragon 845 și cei doar 4 GB RAM pentru Nokia 9 Pureview, telefonul cu 5 camere foto în spate</b>Pe lângă terminale pliabile târgul de tehnologie Mobile World Congress 2019 din Barcelona ne rezervă și lansarea primului smartphone din lume cu mecanism de cameră Pentalens și anume Nokia 9 Pureview. Debutul acestui

Pe lângă terminale pliabile târgul de tehnologie Mobile World Congress 2019 din Barcelona ne rezervă și lansarea primului smartphone din lume cu mecanism de cameră Pentalens și anume Nokia 9 Pureview. Debutul acestui device a confirmat oficial, iar un detaliu pe care îl știam de ceva timp era și acela că în materie de dotări hardware acesta va fi la nivelul unui flagship din 2018 din păcate.

Nokia 9

Astăzi acest zvon pare a fi confirmat prin intermediul unei listări cu iz oficial ce tocmai ce și-a făcut apariția online. Vedem menționat aici prezența procesorului octa-core Qualcomm Snapdragon 845 la bord, dar și a celor 4 GB RAM. Mai aflăm de aici că handset-ul are un ecran de 6 inch, dar și 128 GB spațiu de stocare flash.

Există și suport NFC, Android 9.0 Pie preinstalat din fabrică și un scanner de amprente care potrivit ultimelor scăpări apărute ar putea fi integrat în ecranul telefonului. Nu știm exact componența modului Pentalens de camere din spate dar ideea din spatele său este aceea de a oferi rezultate deosebite în orice condiții întâmpinate de către utilizator.

Mai știm și că undeva în a doua parte a anului ar putea debuta o variantă succesor cu procesor Snapdragon 855. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×