Motorola ar putea lansa un telefon cu ecran fără magini săptămâna viitoare! Noul RAZR?

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.487 ori
<b>Motorola ar putea lansa un telefon cu ecran fără magini săptămâna viitoare! Noul RAZR?</b>Săptămâna viitoare va fi dominată de vești despre Nokia și Microsoft, lucru de așteptat având în vedere debutul lui Nokia World și al seriei Lumia cu Windows Phone 8 la bord. Ei bine și Motorola va avea un eveniment deloc de neglijat, deoarece...

Săptămâna viitoare va fi dominată de vești despre Nokia și Microsoft, lucru de așteptat având în vedere debutul lui Nokia World și al seriei Lumia cu Windows Phone 8 la bord. Ei bine și Motorola va avea un eveniment deloc de neglijat, deoarece ne va aduce o nouă generație de telefoane RAZR. Au apărut și zvonuri care afirmă că printre nou veniți se va număra și un mult așteptat smartphone cu ecran edge to edge.

Evenimentul Motorola are loc tot pe 5 septembrie, ca și cel Nokia și Microsoft, deci va fi o zi încărcată. în cazul în care vă întrebați, informația despre ecranul fără margini/edge to edge vine chiar de la Bloomberg, deci o sursă destul de sigură. Această evoluție a designului a fost dorită de public de ani buni și se zvonea încă de pe vremea lui iPhone 4, dar nici o companie nu a abordat acest look până acum. Problema de care se tem atât utilizatorii, cât și producătorii este apăsarea din greșeală a marginilor ecranului.

Se pare că un ecran edge to edge s-ar încadra în noua viziune Google pentru Android 4.0, care presupune renunțarea la butoanele fizice/capacitive frontale în favoarea celor virtuale. A trecut ceva vreme de când Motorola și-a făcut datoria de inovator pe piața telefoanelor mobile... iar compania are o oarecare obligație, fiind cea care a inventat telefonul mobil. Companii precum Sony, HTC sau ASUS inovează, deci de ce nu ar face-o și Motorola? Sunt tare curios sa vad si ce CPU se va afla in interiorul acestui telefon: unul Intel sau un Snapdragon nou.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×