Motorola ar putea prezenta un smartphone Android 5.0 Key Lime Pie la Google I/O (non Nexus)

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.262 ori
<b>Motorola ar putea prezenta un smartphone Android 5.0 Key Lime Pie la Google I/O (non Nexus)</b>A trecut ceva vreme de când am auzit vorbindu-se de un nou super smartphone Motorola, dar iată că terminalele companiei cumpărate de Google în 2011 revin în actualitate. Se pare că Moto ar pregăti un handset cu ecran de 5 inch și Android 5.0 Key...

A trecut ceva vreme de când am auzit vorbindu-se de un nou super smartphone Motorola, dar iată că terminalele companiei cumpărate de Google în 2011 revin în actualitate. Se pare că Moto ar pregăti un handset cu ecran de 5 inch și Android 5.0 Key Lime Pie, el urmând a fi prezentat la Google I/O 2013, eveniment din luna mai a acestui an.

De obicei la Google I/O este prezentată o nouă versiune de Android și un telefon sau o tabletă Nexus, sau chiar ambele. în ultimele zile au existat speculații cu privire la un Nexus 5, un terminal produs tot de către LG, un soi de upgrade pentru LG Nexus 4. și despre Motorola s-a vorbit în ultimele zile, în legătură cu un proiect misterios Motorola X. Acum aflăm că Moto X nu va fi un telefon exclusiv Verizon, cum s-a întâmplat cu modelele Droid care l-au precedat, ci va fi un handset disponibil prin toți marii operatori.

Motorola X e un telefon cu ecran de 5 inch și Android 5.0 la bord, dar nu e vorba aici despre un model Nexus, deși se zvonește că el ar fi prezentat la Google I/O, ceea ce e bizar. Aflăm și că Motorola a lucrat mult în ultimele luni la îmbunătățirea experienței software, cu o nouă interfața aflată în dezvoltare și noi add-on-uri pentru a îmbunătăți Android. Cum va reuși Moto să iasă în evidență în această abundența de telefoane cu ecrane de 5 inch și CPU quad core?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×