Sharp reduce radical producția de ecrane de iPad; Pregătiri de iPad Mini 2 sau o mini criză?

Autor:  | Publicat în:  Sharp 915 ori
<b>Sharp reduce radical producția de ecrane de iPad; Pregătiri de iPad Mini 2 sau o mini criză?</b>Sharp este unul dintre cei mai mari producători de display-uri din Japonia și un partener important pentru Apple. Totuși începutul lui 2013 aduce unele probleme în relația comercială dintre Sharp și Apple, conform Reuters. Se pare că Sharp ar fi...

Sharp este unul dintre cei mai mari producători de display-uri din Japonia și un partener important pentru Apple. Totuși începutul lui 2013 aduce unele probleme în relația comercială dintre Sharp și Apple, conform Reuters. Se pare că Sharp ar fi scăzut foarte mult, ba chiar aproape oprit producția de ecrane de 9.7 inch pentru iPad.

E posibil ca producătorul de ecrane să se axeze pe iPad Mini și să lase sarcina de producție a ecranelor de 9.7 inch în seama celor de la LG Display și Samsung Display, de asemenea parteneri Apple. Linia de producție Sharp de la Kameyama a ajuns la nivelul său minim, după o încetinire a producției către finalul lui 2012. Această fabrică se ocupă de ecranele lui Apple iPad și aceste mutări ciudate sunt însoțite de o oprire a livrărilor de panouri de iPad din partea Sharp.

încă nu e clar dacă producția s-a oprit din cauza cererii mai scăzute în această perioadă, tradițional o perioadă a cumpărăturilor mai scăzute, după ce portofelele s-au golit de Crăciun. E posibil și ca balanța sa se încline foarte mult în favoarea lui iPad Mini, iar producția să se axeze pe acest model sau pe un succesor al său. Compania de studii de piață Macquarie Research a estimat că livrările de iPad-uri vor scădea cu aproape 40% în trimestrul actual, ajugand la 8 milioane de unități de la 13 milioane în trimestrul 4 2012.

între timp și reprezentații LG Display afirma că producția de ecrane de iPad a scăzut în ultima vreme, în special din cauza cererii scăzute în acest sezon. Să fi dat Apple comanda pentru mai multe panouri de iPad Mini, axându-se pe segmentul de 7 inch mai mult, pentru a contracara rivali că Nexus 7?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×