Motorola are de astăzi un nou președinte, Sergio Buniac; Aflăm că noi telefoane sosesc luna viitoare

718 ori
<b>Motorola are de astăzi un nou președinte, Sergio Buniac; Aflăm că noi telefoane sosesc luna viitoare</b>O întrebare a cărui răspuns ne tot măcina era și aceea referitoare la ce se întâmplă cu Motorola. Astfel, dacă anii trecuți producătorul de față lansa numeroase terminale încă din primele luni ale anului, nu așa au stat lucrurile și acum când

Pentru că ne întrebam ce s-a întâmplat cu Motorola în prima parte a acestui an (producătorul ezitând să lanseze noi terminale mobile), iată că astăzi avem și un soi de răspuns. Se pare că lansările de noi dispozitive mobile au fost puse în standby datorită unor schimbări petrecute la nivel de conducere, acolo unde chiar postul de președinte a rămas liber ca urmare a demisiei lui Aymar de Lencquesaing.

În locul lui va sosi Sergio Buniac, angajat al Motorola de mai bine de 20 ani ce va lua crâma companiei din această lună. Totodată, suntem informați că noile telefoane semnate Moto vor sosi cel mai probabil în aprilie, seria Moto G6 fiind vizată în prima parte. Am avut numeroase leak-uri pentru această gamă, iar cumva fix astăzi am descoperit și certificarea TENAA pentru modelul standard G6.

Cu celelalte modele din gamă nu se știe ce se întâmplă, dar potrivit unor speculații, Motorola și-ar fi închis biroul din Chicago și totodată anulat smartphone-ul Moto X5. Printre alte terminale așteptate se mai află duo-ul Moto Z3 și Z3 Play, dar și variantele Moto E5 și E5 Plus. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×