Motorola atacă agresiv customizatorii de ROM-uri Android, Își cere scuze... ar putea colabora cu aceștia?

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.325 ori
<b>Motorola atacă agresiv customizatorii de ROM-uri Android, Își cere scuze... ar putea colabora cu aceștia?</b>După cum probabil știți deja, dacă frecventați comunitățile de hackeri și rooteri, HTC nu și-a exprimat prea puternic opoziția cu privire la ROM-urile Android customizate pentru smartphone-urile sale. Pe același drum ar putea-o lua și...

După cum probabil știți deja, dacă frecventați comunitățile de hackeri și rooteri, HTC nu și-a exprimat prea puternic opoziția cu privire la ROM-urile Android customizate pentru smartphone-urile sale. Pe același drum ar putea-o lua și Motorola, deși la această oră ei au blocat bootloader-ul de pe handseturile Android.

Prin această măsură nu veți putea rula ROM-uri customizate pe modelele Droid și recent povestea a luat o turnură agresivă, moderatorul canalului oficial YouTube Moto sugerându-le celor care doresc software de acest gen să "cumpere din altă parte". Nu știm dacă povestea se va lăsa cu o concediere, dar cunoscând spiritul american, e foarte posibil, mai ales că Motorola Mobility este un brand proaspăt și nu are nevoie de probleme.

Deja PR-ul Motorola își face treaba și și-a cerut scuze în legătură cu atitudinea față de politica legată de bootloader. Mai mult, oficialii Moto au promis și o apropiere față de dezvoltatori și de soluțiile acestora, astfel că am putea vedea ROM-uri Android modificate rulând pe un Milestone sau Droid X cât de curând.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×