Motorola atacă Microsoft și pe tema tabletei Surface; Cere drepturi și pentru acest produs!

1.029 ori
<b>Motorola atacă Microsoft și pe tema tabletei Surface; Cere drepturi și pentru acest produs!</b>Motorola este asul din mânecă al celor de la Google, compania pe care gigantul a cheltuit 12 miliarde de dolari și pe care încet începe să îl folosească pentru a ataca rivali. Dacă Apple are deja câteva bătălii cu Motorola care nu sunt prea...

Motorola este asul din mânecă al celor de la Google, compania pe care gigantul a cheltuit 12 miliarde de dolari și pe care încet începe să îl folosească pentru a ataca rivali. Dacă Apple are deja câteva bătălii cu Motorola care nu sunt prea ușor de câștigat, Moto are câteva licențe de revendicat și din partea celor de la Microsoft, inclusiv una pentru tableta Surface.

Microsoft si Motorola se afla acum într-o bătălia legală, iar procesul are loc într-un tribunal federal din Seattle, fiind axat pe taxele de licențiere pentru diferite brevete legate de tehnologiile wireless. E vorba aici despre tehnologii standard în industria tech/telecom, iar procesul va stabili cu cât poate Moto să taxeze Microsoft pentru licentele sale. Produsele MS în cauză aici sunt Xbox, Windows și chiar și tableta Surface. Interesant e faptul că Motorola a cerut judecătorului să includă și posibile produse viitoare, precum un "telefon Surface".

Taxele cerute aici sunt pentru tehnologiile legate de conectivitatea WiFi 802.11 și tehnologia video H.264. Motorola s-a oferit să își licențieze tehnologiile către Microsoft pentru 2.25% din prețul produselor sale, dar MS a respins oferta, care ar duce la costuri de 4 miliarde de dolari pe an. Se va ajunge oare la o înțelegere rezonabilă?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×