CEO-ul RIM se declară Încrezător În succesul lui BlackBerry 10 OS, se vor concretiza așteptările sale?

857 ori
<b>CEO-ul RIM se declară Încrezător În succesul lui BlackBerry 10 OS, se vor concretiza așteptările sale?</b>Thorsten Heins a fost numit CEO al Research în Motion cu câteva luni în urmă, după ce foștii co CEO Mike Lazaridis și Jim Balsillie au fost înlăturați din companie. Celebrul producător de BlackBerry-uri pare a fi luat o pauză în 2012, an în...

Thorsten Heins a fost numit CEO al Research în Motion cu câteva luni în urmă, după ce foștii co CEO Mike Lazaridis și Jim Balsillie au fost înlăturați din companie. Celebrul producător de BlackBerry-uri pare a fi luat o pauză în 2012, an în care nu a lansat nici un model nou care să merite a fi menționat. și asta în vreme ce pregătesc noul OS BlackBerry 10.

Noua platforma este așteptată pentru debut la începutul lui 2013, poate chiar în ianuarie la CES 2013. în ciuda unui an 2012 problematic, Heins afirma că are încredere în faptul că BlackBerry 10 OS va fi un succes. Se menționează și o dată aici: 30 ianuarie, pentru debutul acestei platforme. într-un interviu recent cu The New York Times, Heins nu a părut a fi îngrijorat de progresul lui BB 10 OS, fiind și destul de sigur că firma pe care o conduce va ieși din perioada financiară nefastă pe care o traversează.

Același Heins a explicat în interviu că BB 10 OS aduce câteva funcții atractive pentru utilizatorul de rând, dar și pentru cel corporate. Funcțiile de productivitate, combinate cu cele de socializare promit mult pe noua platformă. și tastatura virtuală cu un sistem de predicție interesant se anunță a fi interesantă, iar interfața platformei, din câte am văzut în scăpări este una revoluționară. RIM are și dezvoltatorii de partea sa, promovând campanii de portare a jocurilor de pe Android și iOS, cu premii mari în spate și nu mai puțin de 10.000 de dolari promiși dezvoltatorilor care realizează aplicații de succces.

Va fi BB OS 10 gata la timp, cu un număr de aplicații decent? Voi ce credeți?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×