Motorola Atrix HD este acum real! Iată specificațiile modelului cunoscut și ca Moto Dinara

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.292 ori
<b>Motorola Atrix HD este acum real! Iată specificațiile modelului cunoscut și ca Moto Dinara</b>Cunoscut timp de câteva luni sub numele de cod Dinara, terminalul din imaginea de mai jos apăruse pe web luna trecută într-o presupusă imagine de presă. Ei bine el devine astăzi oficial, având o pagină publicată pe site-ul Motorola și denumirea...

Cunoscut timp de câteva luni sub numele de cod Dinara, terminalul din imaginea de mai jos apăruse pe web luna trecută într-o presupusă imagine de presă. Ei bine el devine astăzi oficial, având o pagină publicată pe site-ul Motorola și denumirea oficial de Motorola Atrix HD.

Terminalul va sosi pe piața prin operatorul american AT&T, iar designul sau păstrează trăsăturile lui RAZR și modelelor înrudite. în partea din spate avem un strat din fibra de carbon și o mică "barbie" în zona camerei, exact ca la Droid RAZR. De remarcat și că telefonul rulează Android 4.0 ICS într-o variantă ușor personalizata, dar nu deranjant. Dotările lui Atrix HD includ un display ColorBoost HD de 4.5 inch, o carcasă rezistenta la apă (la stropire mai degrabă, nu la scufundare), o cameră de 8 megapixeli în spate și o cameră de 1.3 megapixeli în partea frontală.

Telefonul măsoară 8.4 mm în grosime, dispune de o baterie de 1780 mAh, 1GB RAM, 8 GB memorie internă, slot microSD și un procesor dual core de 1.5 GHz. Rămâne să vedem ce fel de procesor se afla în interiorul acestui smartphone, deși există cam două variante: TI OMAP sau Qualcomm Snapdragon. Nu avem deocamdată un preț sau data de lansare pentru acest model.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×