Motorola Atrix HD este acum real! Iată specificațiile modelului cunoscut și ca Moto Dinara

1.327 ori
<b>Motorola Atrix HD este acum real! Iată specificațiile modelului cunoscut și ca Moto Dinara</b>Cunoscut timp de câteva luni sub numele de cod Dinara, terminalul din imaginea de mai jos apăruse pe web luna trecută într-o presupusă imagine de presă. Ei bine el devine astăzi oficial, având o pagină publicată pe site-ul Motorola și denumirea...

Cunoscut timp de câteva luni sub numele de cod Dinara, terminalul din imaginea de mai jos apăruse pe web luna trecută într-o presupusă imagine de presă. Ei bine el devine astăzi oficial, având o pagină publicată pe site-ul Motorola și denumirea oficial de Motorola Atrix HD.

Terminalul va sosi pe piața prin operatorul american AT&T, iar designul sau păstrează trăsăturile lui RAZR și modelelor înrudite. în partea din spate avem un strat din fibra de carbon și o mică "barbie" în zona camerei, exact ca la Droid RAZR. De remarcat și că telefonul rulează Android 4.0 ICS într-o variantă ușor personalizata, dar nu deranjant. Dotările lui Atrix HD includ un display ColorBoost HD de 4.5 inch, o carcasă rezistenta la apă (la stropire mai degrabă, nu la scufundare), o cameră de 8 megapixeli în spate și o cameră de 1.3 megapixeli în partea frontală.

Telefonul măsoară 8.4 mm în grosime, dispune de o baterie de 1780 mAh, 1GB RAM, 8 GB memorie internă, slot microSD și un procesor dual core de 1.5 GHz. Rămâne să vedem ce fel de procesor se afla în interiorul acestui smartphone, deși există cam două variante: TI OMAP sau Qualcomm Snapdragon. Nu avem deocamdată un preț sau data de lansare pentru acest model.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×