Allview Alldro 2 Speed HD Unboxing - scoatem din cutie evoluția Allview (Video)

1.747 ori
<b>Allview Alldro 2 Speed HD Unboxing - scoatem din cutie evoluția Allview (Video)</b>Tableta Allview Alldro 2 Speed HD este din multe puncte de vedere o premieră și o evoluție față de tabletele Allview testate de noi până acum. în primul rând acest model are o diagonală unică, de 8 inch și apoi vine și cu o cameră în partea...

Tableta Allview Alldro 2 Speed HD este din multe puncte de vedere o premieră și o evoluție față de tabletele Allview testate de noi până acum. în primul rând acest model are o diagonală unică, de 8 inch și apoi vine și cu o cameră în partea din spate, lucru nu prea des întâlnit în gama Alldro. Alldro 2 Speed HD poate fi achiziționat la prețul de 829 lei de la Allview.ro și partenerii săi.

Avem de-a face cu o tabletă ce măsoară 9.9 mm în grosime, rulează Android 4.0 și are un format aproape pătrat, în locul celui dreptunghiular alungit cu care ne-am obișnuit. Tableta vine cu un procesor Cortex A8 de 1.2 GHz, 1 GB RAM DDR3 și un display de 8 inch, cu rezoluție de 1024 x 768 pixeli. Având în vedere rezoluția, nu ar fi deloc greșit să spunem că aceasta este o tabletă cu ecran HD. în cutia sa descoperim obișnuitele accesorii: cablu USB, încărcător, manuale și tipla protectoare.

La pachet cu Allview Alldro 2 Speed HD primiți și Bitdefender Mobile Security Premium pe 90 de zile în varianta trial. Mai aflați și că nouă tableta dispune de o cameră de 2 megapixeli în partea din spate, iar designul sau cu acea parte din aluminiu a carcasei și lookul sau în zona din spate îmi amintesc de generațiile mai vechi de iPad. Terminalul cântărește 497 de grame, oferă și un port HDMI și unui mini USB, printre altele. Mai multe detalii despre acest model veți afla din recenzia sa completă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×