Experiență hands-on cu telefonul cu cameră de 14 megapixeli: Aigo A8 aka Altek Leo (Video)

1.745 ori
<b>Experiență hands-on cu telefonul cu cameră de 14 megapixeli: Aigo A8 aka Altek Leo (Video)</b>Cunoscut până de curând drept Altek Leo, telefonul cu cameră de 14 megapixeli a fost rebranduit și este acum Aigo A8, sub această denumire el fiind prezent la CES 2011 cu câteva zile în urmă. Cei de la Engadget au avut ocazia să pună mâna pe...

Cunoscut până de curând drept Altek Leo, telefonul cu cameră de 14 megapixeli a fost rebranduit și este acum Aigo A8, sub această denumire el fiind prezent la CES 2011 cu câteva zile în urmă. Cei de la Engadget au avut ocazia să pună mâna pe acest terminal, iar rezultatul a fost experiența hands on de mai jos.

Avem de-a face cu un cameraphone Android, care va debuta prin operatorul China Unicom și va include printre specificații un senzor CCD de 14 megapixeli cu autofocus, bliț Xenon, zoom optic 3X și suport pentru captură video 720p HD. Designul lui Aigo A8 amintește de un soi de iPhone 4 mai gros, cu un display capacitiv touch QVGA de 3.2 inch (WVGA), departe totuși de ecranul performant de pe telefonul Apple.

Handsetul rulează Android 2.1, mulțumită unui procesor de 600 MHz, iar restul dotărilor sunt standard: WiFi, Bluetooth, GPS, GSM, HSPA, 3G. Engadget afirmă că interfața acestui model este intuitivă, iar per total A8 a fost impresionant, deși software-ul său nu este finisat încă. Mai multe detalii aflați din clipul inclus în acest articol și galeria de mai jos.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×