Motorola Aura nu se poate vinde la mana a doua, adio eBay

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.890 ori
<b>Motorola Aura nu se poate vinde la mana a doua, adio eBay</b>De obicei daca ne plictisim de un anumit obiect, telefon in acest caz il putem vinde pe eBay la un pret rezonabil. Se pare ca nu va fi si cazul lui Motorola Aura, telefon cu care ne-am procopsit pe viata, sau cel putin asa afirma producatorul sau. O sursa...

De obicei daca ne plictisim de un anumit obiect, telefon in acest caz il putem vinde pe eBay la un pret rezonabil. Se pare ca nu va fi si cazul lui Motorola Aura, telefon cu care ne-am procopsit pe viata, sau cel putin asa afirma producatorul sau.

O sursa apropiata celor de la Motorola a afirmat pentru Register Hardware ca Aura isi va pastra "aura" de exclusivitate, deoarece cumparatorii vor trebui sa semneze un contract care mentioneaza faptul ca nu vor avea voie sa vanda terminalul pe eBay. Cumparatorul are o singura varianta, daca vrea sa vanda telefonul Aura: vanzarea sa inapoi catre Motorola.

Pretul telefonului este estimat in jurul valorii de 2000 de dolari, dar cel al handsetului in varianta second hand nu a fost anuntat inca. Se pare ca fiecare unitate Aura vanduta va avea un cod de identificare unic, care il va "lega" de un anumit cumparator. Astfel, daca veti incalca regulile si veti vinde handsetul la mana a doua, va veti trezi probabl cu un proces din partea Motorola. Aura nu a fost confirmat inca, in ce priveste o data de lansare sigura, dar zvonurile afirma ca el va sosi pe piata in jurul datei de 5 decembrie.

Sursa: Reghardware.co.uk

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×