Cumpara un PC cu Windows 7 si primesti un smartphone gratis cu Windows Mobile 7

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.498 ori
<b>Cumpara un PC cu Windows 7 si primesti un smartphone gratis cu Windows Mobile 7</b>Carphone Warehouse se pregateste de oferta anului 2009, care include un PC dotat cu noul sistem de operare Windows 7, plus un bonus reprezentat de un smartphone gratuit cu Windows Mobile 7 pe el. Oferta va fi disponibila doar in Marea Britanie pentru...

Carphone Warehouse se pregateste de oferta anului 2009, care include un PC dotat cu noul sistem de operare Windows 7, plus un bonus reprezentat de un smartphone gratuit cu Windows Mobile 7 pe el.

Oferta va fi disponibila doar in Marea Britanie pentru inceput si putem doar sa speram ca smartphone-urile gratuite vor fi niste modele decente si nu terminale ramase pe stoc din 2006. Microsoft ne-ar putea surprinde, oferind handseturi HTC Touch HD, dar acest lucru pare putin probabil acum, doar daca PC-urile cu noul OS instalat nu vor fi niste "monstri" la capitolul specificatii.

Ati cumpara un PC cu Windows 7 stiind ca el vine cu un smartphone gratuit performant? In clipa cand ofertele de acest gen isi fac aparitia pe web, putem doar sa ne gandim ca lansarea OS-ului este apropiata, desi e foarte probabil ca el sa nu soseasca in 2008, ci de abia tarziu in 2009.

Sursa: Gsmdome.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×