Motorola Bee, primul terminal mobil non-tabletă care rulează Android Honeycomb?

1.801 ori
<b>Motorola Bee, primul terminal mobil non-tabletă care rulează Android Honeycomb?</b>Dacă știm că Android 2.4 va aduce pe telefoanele mobile funcțiile lui Android Honeycomb, ei bine aflați că acum există și un handset capabil să ruleze Android 3.0. Este vorba despre Motorola Bee, creație a celor de la joyStudios și din păcate...

Dacă știm că Android 2.4 va aduce pe telefoanele mobile funcțiile lui Android Honeycomb, ei bine aflați că acum există și un handset capabil să ruleze Android 3.0. Este vorba despre Motorola Bee, creație a celor de la joyStudios și din păcate doar un concept/design în acest moment.

Telefonul este înrudit cu Moto Atrix, dacă judecăm după design, iar specificațiile sale sunt destul de atractive. Aflăm că telefonul ar sosi la pachet cu un dock pentru laptop și un dock multimedia HD, evident dacă va intra vreodată în producție. Iată cum arată lista de dotări a telefonului concept Motorola Bee:

  • Display: 4.3 inch, Super AMOLED, multitouch, 1280 x 720 pixeli
  • Conectivitate: 3G+, micro HDMI
  • Camera: 8MP, captură video Full HD, camera frontală de 5MP
  • Memorie: 32/64GGB

Interfața lui Honeycomb a fost modificată special pentru a rula pe acest smartphone, customizările făcând din OS un urmaș demn de Gingerbread și o alternativă la Android 2.4.

Motorola Bee, primul terminal mobil non-tabletă care rulează Android Honeycomb?

Motorola Bee, primul terminal mobil non-tabletă care rulează Android Honeycomb?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×