Aplicații Android acum pe orice platformă software prin Myriad Alien Dalvik; Un demo pe MeeGo la MWC 2011! (Video)

2.166 ori
<b>Aplicații Android acum pe orice platformă software prin Myriad Alien Dalvik; Un demo pe MeeGo la MWC 2011! (Video)</b>Potențialul lui Android tocmai a fost amplificat de o lansare importantă: cea a lui Myriad Alien Dalvik, o soluție care permite aplicațiilor Android să ruleze pe platforme software non-Android. Astfel, experiența oferită de sistemul mobil de...

Potențialul lui Android tocmai a fost amplificat de o lansare importantă: cea a lui Myriad Alien Dalvik, o soluție care permite aplicațiilor Android să ruleze pe platforme software non-Android. Astfel, experiența oferită de sistemul mobil de operare de la Google va fi disponibilă și utilizatorilor altor OS-uri.

Alien Dalvik vine cu suport pentru numeroase terminale, operatori și OEM-uri, plus magazine de aplicații, toate cu acces la ecosistemul Android. Rețineți că softurile vor rula nemodificate, iar sistemul Alien Dalvik este complet transparent și pare nativ pentru utilizator. Myriad se număra printre fondatorii OHA (Open Handset Alliance), care susține inițiativele open source și dezvoltarea lui Android.

Deocamdată soluția Alien Dalvki va sosi pe MeeGo, iar suportul pentru alte platforme va urma la puțin timp după. Veți putea vedea în acțiune aceasta emulare pentru prima oară pe un Nokia N900 în cadrul MWC 2011, care debutează pe 14 februarie în Barcelona.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×