Motorola Calgary, inca un terminal cu interfata MOTOBLUR

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.452 ori
<b>Motorola Calgary, inca un terminal cu interfata MOTOBLUR</b>Motorola isi ia in serios rolul de producator de handseturi care se axeaza in exclusivitate pe Android OS, astfel ca nu ne surprinde sa aflam detalii despre inca un handset bazat pe aceasta platforma. Moto Calgary poarta logo-ul operatorului american...

Motorola isi ia in serios rolul de producator de handseturi care se axeaza in exclusivitate pe Android OS, astfel ca nu ne surprinde sa aflam detalii despre inca un handset bazat pe aceasta platforma. Moto Calgary poarta logo-ul operatorului american Verizon si ar putea sosi pe piata pana la finalul anului.

Calgary este doar un nume de cod si trebuie sa aflati ca acesta este doar unul din modelele Android pe care Verizon le pregateste pentru acest an. Interfata sa este celebra MOTOBLUR, prezenta pentru prima oara pe modelul Motorola CLIQ, cunoscut in Europa drept DEXT. Handsetul vine cu 3 taste touch sensitive, utilizate pentru operarea lui Android, un joystick optic performant si o tastatura QWERTY promitatoare.

Lista de specificatii a acestui terminal include o camera de 3 megapixeli, GPS, un jack audio de 3.5 mm, Wi-Fi, un slot pentru carduri microSD si un mecanism glisant bazat pe arc. Suntem curiosi ce versiune de Android OS va rula Calgary... poate 2.0?

Motorola Calgary

Motorola Calgary

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×