Android 2.2 desfiinteaza iOS 4 in testele JavaScript

Autor:  | Publicat în:  Android 1.459 ori
<b>Android 2.2 desfiinteaza iOS 4 in testele JavaScript</b>Sistemul de operare Google Android a crescut si evoluat in ultimii ani, versiunea 2.2 reprezentand varful de lance pentru creatorul sau si pentru public. Acest lucru este dovedit si de cele mai noi teste benchmark, care au comparat Froyo cu iOS 4. Ce a...

Sistemul de operare Google Android a crescut si evoluat in ultimii ani, versiunea 2.2 reprezentand varful de lance pentru creatorul sau si pentru public. Acest lucru este dovedit si de cele mai noi teste benchmark, care au comparat Froyo cu iOS 4. Ce a rezultat puteti vedea mai jos.

Cei de la Ars Technica au realizat recent o serie de teste pe Nexus One, pentru a masura performantele JavaScript si imbunatatirile aduse la acest capitol pe Android 2.2. SunSpider si V8 (benchmark-urile de mai sus) au dovedit ca rularea lui JavaScript in browserul web al lui Froyo se realizeaza de 3 ori mai rapid decat in versiunea Android 2.1.

Aceste performante au fost comparate cu cele obtinute de iOS 4 in browserul Safari, rezultatele fiind de partea OS-ului Google, datorita executarii mai rapide JavaScript. Astfel, rularea sa pe Froyo este de 3 ori mai rapida conform testului V8 si de 2 ori conform lui SunSpider.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×