Motorola Defy+ și primele informații neoficiale

2.231 ori
<b>Motorola Defy+ și primele informații neoficiale</b>Vorbim despre continuarea unui smartphone ce a fost mult timp un fel de best buy în zona de mijloc a telefoanelor Android. Motorola Defy are un ecran de 3.7 inch cu rezoluție 480x854 pixeli, procesor de 800 MHz, 512 MB ROM și RAM, cameră de 5...

Vorbim despre continuarea unui smartphone ce a fost mult timp un fel de best buy în zona de mijloc a telefoanelor Android. Motorola Defy are un ecran de 3.7 inch cu rezoluție 480x854 pixeli, procesor de 800 MHz, 512 MB ROM și RAM, cameră de 5 Megapixeli, Android 2.2 FroYo și este rezistent la apă aducând un preț care în magazinele Internity sau Germanos nu depășea la liber în jur de 1.100 lei.

Motorola Defy - generația pe care o găsiți acum în magazine

Potrivit unui site german în curând va fi lansat Defy+ cu un procesor tactat la 1 GHz și Android 2.3.3 Gingerbread. Prețul va fi situat în jurul a 300 de euro, iar momentul de lansare este prognozat pentru a treia săptămână din luna septembrie.

Motorola Defy+

Mi-ar plăcea să testez un astfel de telefon pentru că îl consider decent pentru cei ce nu vor să facă pasul și să bage mâinile adânc în buzunare pentru un supersmartphone în genul Samsung Galaxy S II sau HTC Sensation, dar doresc să se bucure de avantajele oferite de Android Market plus rezistența la apă - o sperietoare pentru telefoanele cu display de tip touch și dimensiuni generoase.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×