Avalanșă de HTC-uri: taiwanezii vor lansa 8 telefoane noi În trimestrul 3!

1.976 ori
<b>Avalanșă de HTC-uri: taiwanezii vor lansa 8 telefoane noi În trimestrul 3!</b>De la Mobile World Congress 2011 încoace, HTC nu a mai avut un eveniment de anvergură, care să includă 5 terminale complet noi, precum se întâmpla în februarie. Ei bine, pregătiți-vă să fiți uimiți, deoarece în trimestrul 3 al acestui an HTC...

De la Mobile World Congress 2011 încoace, HTC nu a mai avut un eveniment de anvergură, care să includă 5 terminale complet noi, precum se întâmpla în februarie. Ei bine, pregătiți-vă să fiți uimiți, deoarece în trimestrul 3 al acestui an HTC va deveni brusc o companie foarte ocupată, lansând 8 noi terminale.

în plus aflăm de la CEO-ul Peter Chou că producătorul asiatic estimează că va avea vânzări de 13.5 milioane telefoane în trimestrul 3. în privința noilor modele, aflăm că acestea vor fi atât unități high end, cât și terminale mid range. E foarte posibil ca printre nou veniți să se numere și mult-asteptele modele WP7 HTC Eternity și Omega, primul cu acea diagonală uriașă de 4.7 inchi.

Alte device-uri pe care le așteptăm cu interes sunt HTC Kingdom sau Bliss, eventual și Glamor, acestea două din urmă fiind considerate smartphone-uri pentru domnișoare. De asemenea nu putem uita de HTC Ignite și HTC Prime, telefoane Windows Phone 7.5 Mango care și-au făcut recent apariția în oferta unui retailer online. Ambele vin cu procesoare de 1 GHz și camere de 5 megapixeli, iar la momentul lansării vor fi mid-range-urile ideale.

Cu astfel de promisiuni de viitor, HTC are toate șansele să vină tare din urmă în acest an și să intre în topul producătorilor de telefoane în lunile viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×