Motorola Devour, anuntat oficial, inca un smartphone cu MOTOBLUR

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.344 ori
<b>Motorola Devour, anuntat oficial, inca un smartphone cu MOTOBLUR</b>Motorola si operatorul american Verizon Wireless tocmai au anuntat oficial data de lansare pentru handsetul Devour. Acesta ar trebui sa soseasca pe piata in luna martie, fiind primul telefon Verizon cu interfata MOTOBLUR, perfect emulata pe Android....

Motorola si operatorul american Verizon Wireless tocmai au anuntat oficial data de lansare pentru handsetul Devour. Acesta ar trebui sa soseasca pe piata in luna martie, fiind primul telefon Verizon cu interfata MOTOBLUR, perfect emulata pe Android.

Motorola Devour foloseste un ecran touch capacitiv de 3.1 inchi, un pad navigational touch sensitive si vine cu suport Android Market, Google Talk, Gmail, Google Maps si YouTube. MOTOBLUR va publica automat update-uri de status, postari pe Facebook sau update-uri foto ale retelelor sociale populare pe ecranul Home, folosindu-se de widgetul Happenings.

Terminalul incorporeaza o tastatura QWERTY glisanta, care va permite scrierea cu usurinta a mailurilor, SMS-urilor si mesajelor de social networking, toate transmise prin MOTOBLUR. Acest model vine la pachet cu un card microSD de 8 GB, suport aGPS si Bluetooth A2DP. Printre specificatiile sale se numara si o camera de 3 megapixeli, o baterie care rezista 340 de minute in mod convorbire, WiFi b/g, un difuzor si suport pentru playback video si audio a numeroase formaturi.

Motorola Devour, anuntat oficial, inca un smartphone cu MOTOBLUR

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×