Nokia Ovi Maps cu navigare gratuita depaseste 1 milion de downloaduri intr-o saptamana

4.475 ori
<b>Nokia Ovi Maps cu navigare gratuita depaseste 1 milion de downloaduri intr-o saptamana</b>Nokia tocmai a anuntat ca din data de 21 ianuarie, atunci cand a lansat noua versiune de Ovi Maps cu navigare gratuita, softul a fost descarcat de peste 1.4 milioane ori. Finlandezii afirma ca limita de 1 milion a fost depasita in doar o saptamana de la...

Nokia tocmai a anuntat ca din data de 21 ianuarie, atunci cand a lansat noua versiune de Ovi Maps cu navigare gratuita, softul a fost descarcat de peste 1.4 milioane ori. Finlandezii afirma ca limita de 1 milion a fost depasita in doar o saptamana de la lansare.

Anssi Vanjoki, vice presedinte executiv Nokia afirma ca softul beneficiaza de o descarcare pe secunda, 24 de ore din 24. Va reamintim ca Nokia a inceput sa ofere serviciul navigational Ovi Maps gratuit din luna ianuarie, fara vreun cost asociat softului sau hartilor necesare pentru a va orienta, fie ca sunteti pieton sau sofer.

Nokia s-a folosit de achizitia companiei NAVTEQ pentru a-si upgrada functiile navigationale si doreste ca Ovi Maps sa fie un rival pe masura lui Google Maps. In plus, profitul generat pana acum de aplicatiile navigationale va veni din smartphone-urile cu GPS cumparate doar pentru ca ofera navigatie gratuita.

Nokia Ovi Maps

Numarul mare de clienti ai acestui serviciu permite si implementarea unor aplicatii bazate pe locatie, inca o sursa de profit pentru compania finlandeza, de vreme ce softurile vor oferi continuturi, servicii si poate vor afisa si reclame.

Tarile cu cele mai multe downloaduri ale lui Ovi Maps sunt, in ordine: China, Italia, Marea Britanie, Germania si Spania. Cele mai populare 5 terminale pe care este instalat softul sunt Nokia 5800 XpressMusic, Nokia N97 mini, Nokia N97, Nokia 5230 si Nokia E72.

Nokia Ovi Maps

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×