Motorola Droid 3, acum În noi imagini; tastatura sa primește un nou design

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.545 ori
<b>Motorola Droid 3, acum În noi imagini; tastatura sa primește un nou design</b>După o săptămână dominată de scăpări de imagini cu noi HTC-uri, iată că aflăm detalii despre un nou model al familiei Motorola Droid. Este vorba despre Droid 3, pe care îl puteți admira mai jos, cu o tastatură cu design modificat față de...

După o săptămână dominată de scăpări de imagini cu noi HTC-uri, iată că aflăm detalii despre un nou model al familiei Motorola Droid. Este vorba despre Droid 3, pe care îl puteți admira mai jos, cu o tastatură cu design modificat față de ultima imagine scăpată pe web cu acest handset.

Acesta este un terminal cu design tip slider, o tastatură QWERTY cu 5 rânduri (în locul celei cu 4 rânduri de taste de pe Droid 2) și vine și cu porturi HDMI și microUSB. Restul specificațiilor sunt un mister, deși există zvonuri în legătură cu un ecran TFT de 4 inch, poate un display qHD, ca și celelalte noi modele Motorola.

Droid 3 ar trebui să ruleze cel puțin Android 2.3, sau poate chiar versiunea 2.4, în funcție de momentul lansării sale. De asemenea, având în vedere faptul că predecesorii săi foloseau un CPU de 1 GHz, oare ne putem aștepta la un dual core pe acest terminal? Vom afla în curând, poate chiar la CTIA 2011!

 Motorola Droid 3, acum În noi imagini; tastatura sa primește un nou design

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×