Motorola Droid isi face aparitia pe eBay, sub forma de prototip

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.048 ori
<b>Motorola Droid isi face aparitia pe eBay, sub forma de prototip</b>Mai tineti minte cand am vazut pe eBay primul prototip de iPhone, care nu era nici macar functional? Produsul a devenit popular foarte rapid si e foarte posibil ca pe aceeasi cale sa o ia si acest prototip de Motorola Droid, pe care il puteti admira mai...

Mai tineti minte cand am vazut pe eBay primul prototip de iPhone, care nu era nici macar functional? Produsul a devenit popular foarte rapid si e foarte posibil ca pe aceeasi cale sa o ia si acest prototip de Motorola Droid, pe care il puteti admira mai jos.

Acest prim handset ce ruleaza Android 2.0 a fost lansat in SUA cu 2 saptamani in urma si a aparut pe eBay recent, sub forma de prototip. Userul care vinde acest produs afirma ca handsetul este parte a unei serii de 5 terminale prototip si ca este diferit fata de un Droid standard.

Printre diferente se numara mici schimbari de design, cum ar fi o parte cromata a carcasei, in locul celei negre, taste argintii in locul celor aurii si o iluminare LED imbunatatita a butoanelor frontale. Se pare ca telefonul functioneaza perfect si e gata de activare. Poate fi al vostru, pentru doar 845 de dolari, daca doriti sa riscati.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×