Motorola Motus, inca un terminal full QWERTY cu Android la bord, scapat pe web

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.420 ori
<b>Motorola Motus, inca un terminal full QWERTY cu Android la bord, scapat pe web</b>Motorola Motus, handset care face parte din seria de terminale Android a producatorului american, a scapat pe web saptamana trecuta, dar doar sub forma de imagine. Iata ca azi aflam si specificatiile acestui smartphone destul de bine dotat. &nbsp; &nbsp;...

Motorola Motus, handset care face parte din seria de terminale Android a producatorului american, a scapat pe web saptamana trecuta, dar doar sub forma de imagine. Iata ca azi aflam si specificatiile acestui smartphone destul de bine dotat.

Lista care il prezenta initial pe Motus include si modele ca tabletul Sholes, telefonul Zeppelin si multe altele. Ca si Moto CLIQ, Motus va rula Android 1.5 si va folosi interfata Motoblur. Handsetul din imaginea de mai sus suporta conectivitate quad band GSM, dar poate opera si in benzile de 850/900/1700/1900/2100 MHz (WCDMA), ceea ce il face compatibil cu T-Mobile si AT&T.

Printre specificatiile lui Motus se mai numara un display touchscreen de 3.1 inchi, cu rezolutie de 320 x 480 pixeli, o tastatura full QWERTY, GPS, Wi-Fi, Bluetooth 2.0 si o camera de 5 megapixeli cu blitz LED. La capitolul memorie, beneficiati de 512 MB ROM, 256 MB RAM, iar procesorul terminalului Android este un Qualcomm MSM7201A de 528 MHz.

Asteptati-va ca handsetul va fie anuntat oficial in primul trimestru al anului 2010.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×