Motorola Droid RAZR acum la evoMAG.ro și În curând la Mobilissimo.ro! Vine și Nokia Lumia 800 săptămâna viitoare!

2.093 ori
<b>Motorola Droid RAZR acum la evoMAG.ro și În curând la Mobilissimo.ro! Vine și Nokia Lumia 800 săptămâna viitoare!</b>Pregătiți-vă de o săptămână de pomină la Mobilissimo.ro, deoarece evoMAG.ro tocmai a adus telefonul ultrasubtire Motorola Droid RAZR în România și îl vom primi în teste luni. Cel mai subțire smartphone din lume, cu grosime de 7.1 mm are...

Pregătiți-vă de o săptămână de pomină la Mobilissimo.ro, deoarece evoMAG.ro tocmai a adus telefonul ultrasubtire Motorola Droid RAZR în România și îl vom primi în teste luni. Cel mai subțire smartphone din lume, cu grosime de 7.1 mm are prețul de 2.741 de lei.

De la evoMAG mai aflăm prin directorul executiv Mihai Pătrașcu că Nokia Lumia 800, primul Nokia cu Windows Phone Mango va sosi în stoc săptămâna viitoare și ca de obicei, vi-l vom prezenta cât mai rapid. Câteva motive să fim încântați de sosirea lui Droid RAZR? Printre altele, faptul că este handset extrem de subțire, cu carcasa-spate cu fire din kevlar, un design arătos și renașterea seriei RAZR.

Nokia Lumia 800 este în schimb începutul unei noi ere pentru Nokia și fiind încântat de Nokia N9, aștept cu nerăbdare să pun mâna pe noul Lumia. Acesta păstrează designul lui N9, dar schimba diagonala ecranului, implementează butoane capacitive pentru WP7 și un buton pentru cameră. Procesorul sau este un Qualcomm single core de 1.4 GHz, dar camera rămâne de 8 megapixeli și foarte performantă. Se anunță o săptămână interesantă a premierelor prin evoMAG.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×