Motorola RAZR HD - noul vârf de gamă al companiei americane

1.524 ori
<b>Motorola RAZR HD - noul vârf de gamă al companiei americane</b>Nokia a anunțat Lumia 920, Motorola a adus RAZR HD. Ambele au ceva în comun - sunt noile vârfuri de gamă în ce privește smartphone-urile la companiile care le-au lansat plus că au fost lansate în aceeași zi, 5 septembrie. &nbsp; Motorola RAZR HD...

Nokia a anunțat Lumia 920, Motorola a adus RAZR HD. Ambele au ceva în comun - sunt noile vârfuri de gamă în ce privește smartphone-urile la companiile care le-au lansat plus că au fost lansate în aceeași zi, 5 septembrie.

Motorola RAZR HD aduce un display AMOLED HD de 4.7 inch cu rezoluție 720p, procesor Qualcomm Snapdragon S4 dual-core la 1.5 GHz, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare din care 12 GB în mod real, microSD slot. A primit Android 4.0.4, dar va sosi și 4.1 Jelly Bean sub formă de update în viitorul apropiat.

Motorola RAZR HD

Conectivitatea va fi diferită în funcție de tară, un mozaic european cu state care au LTE și altele care se mulțumesc cu 3G, precum România. Normal că dispune de Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS.

Camera foto de pe RAZR HD aduce 8 Megapixeli, filmează la 1080p, cameră frontală de 1.3 Megapixeli. Spatele telefonului este întrețesut cu fire de kevlar spre a spori soliditatea device-ului Moto.

Motorola RAZR HD - noul vârf de gamă al companiei americane

Bateria ajunge la 2530 mAh, 8.4 mm grosime și 146 gr. Aș spune că Motorola RAZR HD va concura cu telefoane în genul HTC One XL, ambele au LTE, procesor S4 dual-core de la Snapdragon, rezoluție HD. îmi place ca design și vom vedea prețurile pe care le vor aborda. S-ar putea ca Google + Motorola să ne rezerve o supriză plăcută, în cele din urmă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×