Motorola Droid RAZR HD și MAXX HD vor Întârzia, au probleme cu antena/semnalul - Death Grip loveste din nou!

1.521 ori
<b>Motorola Droid RAZR HD și MAXX HD vor Întârzia, au probleme cu antena/semnalul - Death Grip loveste din nou!</b>Dacă Apple iPhone a lăsat în urma problemele cu antena și semnalul, asta nu înseamnă că alți producători de telefoane nu le repeta greșelile. Avem chiar un caz foarte proaspăt din partea celor de la Motorola, care din păcate ar urma să amâne...

Dacă Apple iPhone a lăsat în urma problemele cu antena și semnalul, asta nu înseamnă că alți producători de telefoane nu le repeta greșelile. Avem chiar un caz foarte proaspăt din partea celor de la Motorola, care din păcate ar urma să amâne lansarea lui Droid RAZR HD și RAZR MAXX HD, din cauza unor probleme cu antena.

E vorba aici de planurile de lansare prin operatorul american Verizon, impiedicate de aceste probleme, după cum afirma un zvon de pe comunitatea Howard Forum. Aparent designul antenei noilor terminale este problema aici, deoarece este pusă în contact antena cu marginile carcasei acestor smartphone-uri, provocând un soi de "Death Grip". Problema e una de hardware, deci nu se poate rezolva cu o actualizare de software, iar asta înseamnă că avem de așteptat până ce Moto remediază defecțiunea.

Zvonuri precedente afirmau că noile telefoane ar fi trebuit să sosească pe piață la finalul lunii octombrie, dar problemele cu antena vor întârzia debutul cu minim o lună. Dacă nu sunteți familiarizați cu nouă generație de telefoane Motorola, aflați că Motorola Droid RAZR HD vine cu un ecran HD de 4.7 inch, Android 4.0.4 și un procesor dual core Snapdragon S4 de 1.5 GHz, plus o cameră de 8 megapixeli în partea din spate și o baterie impresionantă de 2500 mAh și una și mai mare pe MAXX HD.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×