Sony Xperia Go, Xperia U și Xperia Sola primesc actualizarea la Android 4.0 ICS

1.763 ori
<b>Sony Xperia Go, Xperia U și Xperia Sola primesc actualizarea la Android 4.0 ICS</b>După ce Sony Tablet S și telefonul Xperia Ion din SUA au primit actualizarea la Android 4.0 ICS, acum e momentul ca modelele midrange Xperia Go, Xperia U și Xperia Sola să aibă parte de același tratament. Actualizarea aduce cu sine o nouă...

După ce Sony Tablet S și telefonul Xperia Ion din SUA au primit actualizarea la Android 4.0 ICS, acum e momentul ca modelele midrange Xperia Go, Xperia U și Xperia Sola să aibă parte de același tratament. Actualizarea aduce cu sine o nouă experiență audio, foto și video, conform Sony.

Se modifică și lockscreen-ul, este implementată și posibilitatea de a redimensiona widgeturi și este adăugat un buton de multitasking pe bază de swipe. Xperia Sola primește o funcție în plus, adică "glove mode", pe care îl vedeți în acțiune mai jos. Glove Mode înseamnă că puteți controla telefonul și cu o pereche de mănuși pe mâini și asta datorită tehnologiei "floating touch" de pe acest terminal. Sony avertizează că disponibilitatea actualizării variază în funcție de regiune și utilizator, deci mai aveți de așteptat puțin.

Dacă nu va suna familiar aceste modele, aflați că Sony Xperia U măsoară 12 mm în grosime și dispune de un ecran de 3.5 inch, tehnologie Mobile Bravia Engine, 8 GB memorie internă, 512 MB RAM, o cameră de 5 megapixeli și un procesor dual core Cortex A9 de 1 GHz. Xperia Go are aceeași diagonală de 3.5 inch, 8 GB spațiu de stocare, 512 MB RAM, camera de 5 megapixeli și un procesor dual core Cortex A9 de 1 GHz, plus grosime de 9.8 mm și rezistența la apă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×