Motorola Droid RAZR primește o actualizare software care Îmbunătățește camera și alte functii

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.121 ori
<b>Motorola Droid RAZR primește o actualizare software care Îmbunătățește camera și alte functii</b>Nu pot spune că am avut plângeri cu privire la camera lui Motorola Droid RAZR atunci când i-am făcut recenzia acestui device, dar se pare că aceasta avea nevoie de îmbunătățiri. și asta deoarece Motorola tocmai a pus la dispoziție...

Nu pot spune că am avut plângeri cu privire la camera lui Motorola Droid RAZR atunci când i-am făcut recenzia acestui device, dar se pare că aceasta avea nevoie de îmbunătățiri. și asta deoarece Motorola tocmai a pus la dispoziție utilizatorilor lui Droid RAZR o actualizare software pentru acest smartphone.

Este vorba despre software-ul 6.11.748.XT912.Verizon.en.US și sunt curios în cât timp vom vedea și o actualizare europeană. în primul rând acest update aduce o îmbunătățire a conexiunii 4G, scapă de mesajele de eroare false în legătură cu SIM-ul, îmbunătățește procesul de trecere de la conexiuni 3G la 4G și crește și performanța la capitolul conexiune WiFi. Camera este de asemenea upgradată software, iar stabilitatea smartphone-ului gros de doar 7.1 mm crește la rândul său.

Dispar astfel Force Close-uri în browser, video player, music player și alte câteva erori semnalate de utilizatori. Compatibilitatea cu accesoriul Lapdock la capitolul email, SMS și socializare este îmbunătățită tot prin această actualizare. Dacă nu sunteți familiarizați cu acest telefon, găsiți aici recenzia completă Mobilissimo a celui mai subțire smartphone din Europa și din țara noastră.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×