Motorola Droid X 2 este real, iată și imagini cu interfața sa!

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.779 ori
<b>Motorola Droid X 2 este real, iată și imagini cu interfața sa!</b>Dacă Motorola nu a adus practic nimic nou la MWC 2011, ci doar handseturile de la CES (impresionante de altfel), ei bine se pare că viitoarele lor smartphone-uri vor fi destul de impresionante. Printre acestea s-ar putea număra și Motorola Droid X 2,...

Dacă Motorola nu a adus practic nimic nou la MWC 2011, ci doar handseturile de la CES (impresionante de altfel), ei bine se pare că viitoarele lor smartphone-uri vor fi destul de impresionante. Printre acestea s-ar putea număra și Motorola Droid X 2, pe care îl puteți vedea mai jos.

Telefonul este un model cu procesor dual core Tegra 2 de 1 GHz, iar dotările sale includ și o cameră de 8 megapixeli și un display touch de 4.3 inch, cu rezoluție de 960 x 540 pixeli. Handsetul rulează Android 2.2 cu cea mai nouă versiune de interfață Motoblur, iar dacă este să credem zvonurile, acestea sunt primele imagini cu noua interfață.

Urmașul lui Droid X va folosi 1 GB RAM și va integra un player FM și o aplicație DLNA, care va aduce conținuturile media pe televizoare și ale terminale ce suportă WiFi. Din păcate, bootloaderul acestui terminal rămâne blocat, astfel că încercarea de a instala alt ROM pe Droid X 2 va eșua. De asemenea, trebuie să menționăm că acesta nu este un telefon 4G, cel puțin deocamdată, dacă luăm în calcul zvonurile.

Mai multe informații, atunci când telefonul va fi confirmat oficial!

Motorola Droid X 2 este real, iată și imagini cu interfața sa!

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×