Motorola Droid X 2 este real, iată și imagini cu interfața sa!

1.859 ori
<b>Motorola Droid X 2 este real, iată și imagini cu interfața sa!</b>Dacă Motorola nu a adus practic nimic nou la MWC 2011, ci doar handseturile de la CES (impresionante de altfel), ei bine se pare că viitoarele lor smartphone-uri vor fi destul de impresionante. Printre acestea s-ar putea număra și Motorola Droid X 2,...

Dacă Motorola nu a adus practic nimic nou la MWC 2011, ci doar handseturile de la CES (impresionante de altfel), ei bine se pare că viitoarele lor smartphone-uri vor fi destul de impresionante. Printre acestea s-ar putea număra și Motorola Droid X 2, pe care îl puteți vedea mai jos.

Telefonul este un model cu procesor dual core Tegra 2 de 1 GHz, iar dotările sale includ și o cameră de 8 megapixeli și un display touch de 4.3 inch, cu rezoluție de 960 x 540 pixeli. Handsetul rulează Android 2.2 cu cea mai nouă versiune de interfață Motoblur, iar dacă este să credem zvonurile, acestea sunt primele imagini cu noua interfață.

Urmașul lui Droid X va folosi 1 GB RAM și va integra un player FM și o aplicație DLNA, care va aduce conținuturile media pe televizoare și ale terminale ce suportă WiFi. Din păcate, bootloaderul acestui terminal rămâne blocat, astfel că încercarea de a instala alt ROM pe Droid X 2 va eșua. De asemenea, trebuie să menționăm că acesta nu este un telefon 4G, cel puțin deocamdată, dacă luăm în calcul zvonurile.

Mai multe informații, atunci când telefonul va fi confirmat oficial!

Motorola Droid X 2 este real, iată și imagini cu interfața sa!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×