Motorola Droid X2 Își dezvăluie specificațiile, Încă un nou-venit la MWC?

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.700 ori
<b>Motorola Droid X2 Își dezvăluie specificațiile, Încă un nou-venit la MWC?</b>Deși mai toate companiile au scăpat gadgeturi pe web înainte de MWC 2011, Motorola nu a avut prea multe scurgeri de informații, cel puțin până azi. Iată că doar cu câteva ore în urmă și-au făcut apariția pe web primele imagini și câteva...

Deși mai toate companiile au scăpat gadgeturi pe web înainte de MWC 2011, Motorola nu a avut prea multe scurgeri de informații, cel puțin până azi. Iată că doar cu câteva ore în urmă și-au făcut apariția pe web primele imagini și câteva specificații ale lui Motorola Droid X2.

Motorola Droid X2

Acest terminal este așteptat de ceva vreme și trebuie să spunem din start că designul sau aduce foarte mult cu al predecesorului. Specificațiile reprezintă un upgrade clar față de Droid-ul precedent și puteți arunca o privire asupra dotărilor aici:

  • CPU: Nvidia Tegra 2, dual core, 1GHz
  • Memorie: 1GB RAM
  • Display: QHD LCD, 540 x 960
  • Conectivitate: 3G
  • Camera: 8MP
  • OS: Android 2.2/2.3 după lansare

Interesant e faptul că în actuala frenezie 4G, handsetul se mulțumește doar cu 3G și nici măcar nu încorporează o cameră frontală, sau un buton hardware pentru cameră. Peste Android va fi suprapusă interfața Motoblur, care tinde să dezamăgească uneori, dar sperăm că s-a mai lucrat la acest aspect.

Lansarea lui Moto Droid X2 ar trebui să vină în trimestrul 2 și poate vom vedea terminalul la MWC în zilele următoare.

Motorola Droid X2

Material Video Promovat

(Review Samsung Galaxy S10+ - camera, benchmarks, teste baterie și multe alte informații esențiale, aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×