Motorola i465 scapa pe web

1.807 ori
<b>Motorola i465 scapa pe web</b>Motorola i465 este acelasi telefon iDEN cu tastatura full QWERTY pe care l-am vazut intr-o imagine foarte neclara cu o luna in urma. Ei bine, se pare ca Motorola pregateste o lansare oficiala a terminalului, de vreme ce el tocmai a "scapat" pe web intr-o...

Motorola i465 este acelasi telefon iDEN cu tastatura full QWERTY pe care l-am vazut intr-o imagine foarte neclara cu o luna in urma. Ei bine, se pare ca Motorola pregateste o lansare oficiala a terminalului, de vreme ce el tocmai a "scapat" pe web intr-o poza foarte clara.

Moto i465 are un design interesant pentru un telefon iDEN si vine cu specificatii decente, gen Bluetooth 2.0, o camera VGA, browser web cu tasta dedicata si suport Push to Talk. Nu cunoastem inca data de lansarea sau pretul acestui terminal, dar ceea ce stim este ca el va sosi in SUA prin operatorul Sprint Nextel.

Banuim ca i465 va sosi cu un pret mai mic de 200 de dolari, plus un abonament pe 2 ani, rivalizand cu handseturile QWERTY de categorie mijlocie sau chiar inferioara. Publicul tinta? Cu siguranta nu adolescentii fani Sidekick, ci probabil utilizatorii mai in varsta, care vor sa faca trecerea la QWERTY.

Sursa: Mobile-review.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×