LG Versa, scos din cutie si analizat la cald (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.632 ori
<b>LG Versa, scos din cutie si analizat la cald (Video)</b>Cei de la Phonemag au avut ocazia sa puna mana pe un LG Versa, comercializat de catre Verizon, surprinzand experienta scoaterii terminalului din cutie si primele impresii in legatura cu acesta intr-un clip video pe care il puteti viziona mai jos. Versa...

Cei de la Phonemag au avut ocazia sa puna mana pe un LG Versa, comercializat de catre Verizon, surprinzand experienta scoaterii terminalului din cutie si primele impresii in legatura cu acesta intr-un clip video pe care il puteti viziona mai jos.

Versa poate fi confundat cu usurinta cu LG Dare, handseturile avand caracteristici de design similare. Totusi, terminalul mai nou este mai versatil, datorita unei carcase dotate cu display extern OLED si a unei tastaturi full QWERTY detasabile. In partea din spate a terminalului Versa se afla camera de 2 megapixeli si difuzoarele sale, in vreme ce in partea frontala descoperim un sub-display monocrom OLED, care va afisa ora, numele celui care va apeleaza si starea bateriei/semnalului.

In partea stanga a telefonului descoperim un jack de 2.5 mm pentru headseturi, o tasta dedicata camerei, o tasta pentru controlul volumului si un port pentru incarcare. Slotul microSD se afla in partea dreapta sus si trebuie sa mentionam ca acest handset se va deschide instantaneu, fie ca el porneste in mod portrait sau landscape.

Iata-l pe Versa scos din cutie si analizat rapid, la prima vedere:

Sursa: Youtube.com

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×