Motorola i890 CABO, fotografiat in premiera

1.316 ori
<b>Motorola i890 CABO, fotografiat in premiera</b>In timp ce credeam ca tehnologia iDEN este pe moarte, aflam ca aceasta devine tot mai populara, cel mai nou handset Motorola, i890 CABO, suportand acest tip de conectivitate. Handsetul este prezent in premiera in imaginea de mai sus si va face parte din...

In timp ce credeam ca tehnologia iDEN este pe moarte, aflam ca aceasta devine tot mai populara, cel mai nou handset Motorola, i890 CABO, suportand acest tip de conectivitate.

Handsetul este prezent in premiera in imaginea de mai sus si va face parte din portofoliul companiei americane in 2008. Stim deocamdata ca acest CABO este doar un nume de cod, dar telefonul va fi prezent in magazine sub numele de i890 si va face orice RAZR 2 gelos prin feature-urile sale. In ce priveste iDEN (Integrated Digital Enhanced Network), acesta este un standard de telecomunicatii mobile, creat de catre Motorola, care poate oferi mai multor utilizatori spatiu in spectrul de conectivitate, in comparatie cu retelele analogice.

Primul terminal iDEN a fost Motorola L3000, lansat in 1994, iar primele handseturi cu suport pentru aceasta retea pastrau informatia posesorului in memoria telefonului. Retineti faptul ca in SUA exista doar 2 mari operatori care ofera servicii iDEN: Sprint Nextel si SouthernLINC Wireless, primii find responsabili cu lansarea modelului i890 CABO.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×