Motorola lanseaza 2 noi terminale Windows Mobile: FR68 si FR6000

1.418 ori
<b>Motorola lanseaza 2 noi terminale Windows Mobile: FR68 si FR6000</b>Motorola a lansat ieri 2 noi telefoane Windows Mobile pe piata asiatica, modelul FR68 (stanga imaginii) si FR6000 (dreapta), destinate celor care muncesc in retail, sanatate, logistica, transporturi si alte domenii similare. Handseturile au marimi...

Motorola a lansat ieri 2 noi telefoane Windows Mobile pe piata asiatica, modelul FR68 (stanga imaginii) si FR6000 (dreapta), destinate celor care muncesc in retail, sanatate, logistica, transporturi si alte domenii similare.

Handseturile au marimi impresionante si sunt compatibile 3.5G, incorporeaza antene GPS si suporta Bluetooth, IrDA si WiFi. Printre specificatiile terminalelor Motorola se mai numara si un procesor Marvell XScale PXA312 de 624 MHz, un display QVGA de 320 x 240 pixeli si o camera de 3.2 megapixeli cu suport pentru recunoasterea caracterelor.

Un aspect interesant al lansarii telefoanelor este oferta cu care sosesc acestea: cumparatorii lui FR68 si FR6000 vor beneficia de service gratuit pentru handseturi, oferit de Motorola de-a lungul primului an de utilizare. Nu vedem totusi de ce s-ar defecta aceste telefoane, de vreme ce ele sunt atat de rezistente.

Sursa: Wmpoweruser.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×