Motorola lansează un site pentru deblocarea bootloaderelor de pe terminalele sale

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.367 ori
<b>Motorola lansează un site pentru deblocarea bootloaderelor de pe terminalele sale</b>Unul dintre ultimele bastioane ale sistemelor închise din universul Android, Motorola a cedat în sfârșit și a publicat un site pentru deblocarea bootloaderelor pentru modelele produse de compania americană. Pagina Unlock My Device e disponibilă...

Unul dintre ultimele bastioane ale sistemelor închise din universul Android, Motorola a cedat în sfârșit și a publicat un site pentru deblocarea bootloaderelor pentru modelele produse de compania americană. Pagina Unlock My Device e disponibilă aici și decizia vine după ce Sony și HTC ofereau servicii similare de luni bune deja.

După deblocarea bootloaderului veți putea instala softuri third party fără probleme. Evident, există avertizări la tot pasul că vă expuneți la riscuri și alte asemenea atenționări, dar merită efortul. Pentru a vă debloca telefonul Motorola aveți nevoie de Android SDK și driverele Motorola. După instalarea acestora pe PC va trebui doar să urmați instrucțiunile pentru a trece mai departe. Deocamdată pe lista de terminale compatibile se află două telefoane și două tablete.

E vorba despre telefoanele Photon Q și Droid RAZR în varianta pentru dezvoltatori și tabletele Motorola Xoom pentru Verizon și varianta WiFi. Lista va crește în următoarele zile, sunt sigur de asta și e plăcut să vedem o companie care chiar ascultă de doleanțele clienților săi. Va veni vreodată o zi când și Apple va oferi un serviciu similar? Sau poate Microsoft?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×