Încă un Motorola RAZR! Droid RAZR Mini (Motorola XT907) ajunge la FCC

1.071 ori
<b>Încă un Motorola RAZR! Droid RAZR Mini (Motorola XT907) ajunge la FCC</b>Deși în ultimul an nu prea am văzut multe telefoane noi produse de Motorola, care trece prin restructurare după ce a fost achiziționata de către Google, s-ar putea ca în această toamnă lucrurile să se schimbe. Astfel, așteptăm pe piața...

Deși în ultimul an nu prea am văzut multe telefoane noi produse de Motorola, care trece prin restructurare după ce a fost achiziționata de către Google, s-ar putea ca în această toamnă lucrurile să se schimbe. Astfel, așteptăm pe piața internațională o versiune HD a lui Droid RAZR, cu camera de 13 megapixeli, plus o versiune MAXX HD. Acum a apărut și o versiune Droid RAZR Mini, care a ajuns recent la FCC pentru teste.

Cunoscut și sub numele de cod Motorola XT907, acest telefon este practic versiunea mai mică a lui Droid RAZR, care va debuta prin Verizon Wireless și apoi la nivel internațional. Avem de-a face cu un telefon cu suport pentru conectivitate LTE, NFC și se pare că ar mai fi existat o scăpare cu acest model în luna iulie. Textura carcasei din spate seamănă cu cea a lui Droid RAZR, iar terminalul este mai îngust decât "fratele mai mare".

Mă aștept să vedem un procesor dual core la bord, o cameră de 5 sau 8 megapixeli, un display de 3.8 sau 4.2 inch și 1 GB RAM. Nu e clar încă dacă terminalul va rula Android 4.0 ICS, sau poate ne va surprinde cu Jelly Bean. Cert e că Motorola Mobility ar putea lansa telefoane noi cu Jelly Bean la bord, fiind totuși parte din Google și având avantajul întâietății.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×