Motorola dă În judecată Apple Într-un nou proces

1.005 ori
<b>Motorola dă În judecată Apple Într-un nou proces</b>Google a cumpărat Motorola Mobility și s-a spus că mișcarea gigantului american a fost și ca o avertizare pentru Apple, patentele Motorola urmând a reprezenta și o armă împotriva companiei cu sediul în Cupertino, California. &nbsp; Există deja...

Google a cumpărat Motorola Mobility și s-a spus că mișcarea gigantului american a fost și ca o avertizare pentru Apple, patentele Motorola urmând a reprezenta și o armă împotriva companiei cu sediul în Cupertino, California.

Există deja un proces intentat de Motorola față de Apple și uite că acum au mai deschis încă unul. în vizor se află iPhone, iPad și unele modele de Mac. Patentele aflate în discuție sunt legate de notificările de mail, playerul video/playerul de pe telefon, stocarea unor locații.

Motorola spune că a încercat să negocieze o licență privind aceste patente cu Apple, dar s-a lovit de dezinteresul Apple. La nivel internațional și mai ales în SUA se dă o adevărată bătălie a patentelor între Samsung, Apple, Microsoft, Google, Motorola, HTC. Aș putea extrapola și să spun că lupta se dă între toate companiile cu oarece renume în IT&C.

Este evident că această luptă a patentelor acționează ca o frână în ce privește evoluția smartphone-urilor și tabletelor. Va trebui ca termenul și înțelesul unui patent să fie regândit astfel încât să se permită plătirea mai rapidă a unei sume de bani ca și despăgubire per device, valoarea să fie pe placul tuturor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×