Motorola Moto C2 şi Moto C2 Plus apar în primele randări; Încercăm să vedem unde se potrivesc în portofoliul Moto

680 ori
<b>Motorola Moto C2 şi Moto C2 Plus apar în primele randări; Încercăm să vedem unde se potrivesc în portofoliul Moto</b>Se pare că Motorola mai are ceva smartphone-uri de lansat în acest an, printre ele numărându-se și modelele Moto C2 și Moto C2 Plus despre care aflăm astăzi câteva informații. Descoperim posibile specificații și aruncăm o privire asupra dotărilor

Motorola de abia a lansat terminalele din seria G6 şi le pregăteşte pe cele din gama Moto Z3, dar aparent mai au şi alte planuri. Ele implică modele din gama Moto C, mai bine zis Moto C2 şi Moto C2 Plus. Acestea tocmai au primit primele randări şi încercăm să ne dăm seama ce au special aceste modele noi.

Moto C2 Plus

Ca look ele amintesc de Motorola Moto E4, iar limbajul de design al celor mai recente Moto G-uri e de asemenea resimţit aici. Moto C2 şi C2 Plus preferă abordarea tradiţională 16:9, în locul celei trendy 18:9. Acestea vor fi în mod clar telefoane de buget, unele cu muchii groase ale ecranului şi cu cameră selfie cu bliţ LED, deci vor pune mare accent pe selfie.

Moto C2 Plus

Moto C2 nu are scanner de amprente, dar C2 Plus vine cu acest mecanism, sub forma butonului Home oval. Moto a înlăturat şi butoanele capacitive de pe modelele de anul trecut, preferând să opteze pentru cele virtuale. Ambele terminale au camere singulare rotunjite în spate şi păstrează şi jack-ul audio. Nici urmă de specificaţii, preţ sau data de lansare, dar ştim că primele modele Moto C au debutat în mai anul trecut.

Mă aştept să primim 1 sau 2 GB RAM, procesor MediaTek şi ecrane cu diagonale de 5 şi 5.5 inci, cu rezoluţii sub HD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×